JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, May 17, 2011

» 16.5.2010~10bulan «

Fuh. .fuh. .dah berhabuk rumah aku ne sebab dah lama aku tak lawat rumah aku sendiri. .

Nak update sikit tentang baby zukhri yang dah masuk 10bulan kemarin. .tak terasa masa begitu cepat je meninggalkan kita.

Perkembangan baby zukhri tak banyak pun. .antaranya 1.makin noty...
2.makin kuat makan...
3.makin kuat menyusu...
4.makin galak bertelatai...
5.sora pun makin nyaring...
6.kalau aku pakai tudung,bby zukhri akan senyum n minta dukung. . .
7.kalau kita pukul tangan dia. .dia akan pukul balik tangan kita. .
8.kalau kami lunch or dinner,paksalah aku suap sikit nasi sebab kalau tak bagi dia akan melalak memanjang. .

Tu je kot. .oh ye tadi pagi aku timbang baby zukhri. .now berat dah sama ngan umur sekarang. .10kg. .makin semput nak dukung kalau naik dan turun tangga. .tangan aku ne pun macam dah kena letrik. .ha3x. .

Ok. .bye!


No comments:

Post a Comment