JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, May 11, 2011

» malas dan rajin «

Agak lama juga aku tak update entry. .sepi kerana malas. .

Entahlah kenapa akhir2 ne aku agak malas nak bukak entry baru. .cerita memang banyak tapi nak buat malas sangat2. .

Akhir2 ne pula aku terajin sangat buat kek tau.macam gambar kat bawah ne. .



Macam2 tau aku buat. .ada tart chez cheddar,tart chez blueberry,tart chez coklat rice,tart chez strawberry dan tart chez oreo. .

Esok pulak nak buat tart chez buah2an dan chicken pie. .tu pun ikut mood aku juga.hehehe. .k lah sampai sini dulu ye!


2 comments:

  1. pandainyer zira buat tart..sy ni dr dulu sampai skang nk cuba wat tart tp xcuba2 lg..sempat eh zira buat zukhri x kaco eh

    ReplyDelete
  2. syaida
    ala syaida. .sya pun budak bru blajar nak buat tart ne.sng rupanya tart ne.sy buat bila zukhri tgh sedap tido.ehe. .

    ReplyDelete