JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, July 20, 2011

Akan Rajin Update Blog Sebab Dah Ada...

'BROADBAND UNLIMITED'

Ehehe..barulah aku dapat buat entry baru tuk blog aku yang tak seberapa ini..kalau update pun ada ke orang nak tengok??..lalalala~~

9 comments:

  1. hi kak...yahhhhh...jom kita update non stop walau blog kita x famous mcm org lain kan???huhu...akak,akak stay mana?

    ReplyDelete
  2. Azie..jom kita bantai update kita sampai orang meluat tengok..hahaha...betul tu azie blog akak mmg tak famous langsung..akak stay dibrunei..azie stay kat mana skrg?

    ReplyDelete
  3. haha...ye la kak...blog azie pun apa la sgt...mcm syok seniri je tapi apa boleh buat...janji kita happy sudah...hilang bosan...azie stay di sipitang skrg kak...org brunei,labuan selalu dtg sini mkn satay....hehe

    ReplyDelete
  4. sma lh ngan akak..buat entry tuk diri sendiri je..janji happy sudah..hihihi..orang brunei memang byk dtg sana mkn satay..akak belum lg smpai ksna..lau ada rezeki akak nak kesipitang merasa satay d sana..ehe

    ReplyDelete
  5. dtg la jln2 sini kak...byk pilihan satay tapi azie x tau yg mana yg terbaik...akak kena cuba suma gerai kot...haha...nanti kalo azie pi brunei,le la jumpa akak kan?hehe

    ReplyDelete
  6. insyallah nanti akak pegi sna mkn satay n terus jumpa azie..wah kena cuba semua semputlh akak..hihihi..okey klu azie turun kebrunei jgn lupa bgtau akak ye ;)

    ReplyDelete
  7. mesti la kalo azie g brunei azie contact akak ;) le akak bwk kami pi jln2...hehe

    ReplyDelete
  8. owkey..contact je akak ye..azie ada fb ke?klu ada add akak ye mummy sii raez..

    ReplyDelete
  9. akak azie da cari tapi x jumpa...akak add azie lah ye... Nur Azeani Kamarudin... ;)

    ReplyDelete