JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, July 05, 2011

Style Tidur Zukhri. . .

Semalamkan lepas angkat Zukhri dari buaian then aku letak atas katil slowly. .bleh plak dia tukar position macam gambar kat bawah ne. .



Setiap malam memang macam tu lah style dia tido sekarang tapi bila dah lama2 pandai juga tumbang. .hihi. .anak korang pun macam tu juga ke??

4 comments:

  1. ya mimpi tgh berunggau ka atau mau jadi ajis BujangLapok tu hahaha

    ReplyDelete
  2. Jaz suka tido tiarap kadang tertonggeng. hehe. sama la ngan zukhri agaknya eh.

    ReplyDelete
  3. nf-hahaha. .ikut fesen ajis bujang lapok jua x bnr. .mun ku cucuk na dpt sal makai pampes ;p

    ReplyDelete
  4. Intan-ank2 kita mmg serupa =)Intan-ank2 kita mmg serupa =)

    ReplyDelete