JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, September 16, 2011

Open House...






Open house ne kat rumah mertua adik ipar aku..rumah mertua dia sungguh besar dan cantik..takut sebenarnya datang kerumah ne sebab anak2 aku suka lari2 tapi nasib baik mereka semua behave..yelah kalau rumah dah besar dah tentu barang2 dalam rumah ne bukan calang2 mahalnya kan..taknaklah merosakkan harta benda orang..hari tu ramai jugaklah yang datang sebab dah namanya open house kan..hahaha..makanan yang ada banyak tapi aku tak berapa pandai nak makan yang banyak sangat rempah ratus sampai aku tergigit bunga cengkih tu..yuck!!!..sekarang dah tak ramai yang nak datang beraya..cuma mengharapkan open house je..takde open house orang taknak datang..huhuhu..


No comments:

Post a Comment