JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, November 18, 2011

Kerana Angry Bird

Gara2 addicted angry bird aku pun beli barang2 sekolah anak2 angry bird..sekarang dah berlambak2 orang jual barang angry bird tau..nasib baik murah2 je..kalau mahal say bye2 jelah..tahun depan pulak anak aku dua orang akan sekolah..yang sulung Reehan akan masuk darjah dua..yang adiknya pulak Azeeq baru menjejaki kaki kesekolah darjah pra..so barang2 sekolah akan bertambah menjadi double..tapi kena spare banyak2 sebab kanak2 ne suka sangat hilangkan barang kat sekolah..kawan pinjam tapi tak kasi balik..tu pun satu hal juga..sekarang dah set kat otak setiap barang dorang aku akan tulis nama dorang kat setiap barang2 sekolah..bukan karit(kedekut)tau..murid2 lain pun dah tentu ada barang sekolah mereka sendiri..takkan nak pinjam barang oranglain..huhuhu..

Perkakas alat tulis untuk Reehan & Azeeq..kena beli lagi untuk spare..


fail untuk anak2 menyimpan kertas..nanti nak beli lagilah..hihi..yang warna kuning Azeeq punya..yang hitam dah tentu Reehan punya..

p/s~~psst..hari rabu lepas kami sekeluarga pergi makan angin kat limbang sarawak..aku pun ada beli barang dorang gambar angry bird juga..esok aku update ye!


No comments:

Post a Comment