JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, December 01, 2011

*Bulan Baru~~December



Hari ini sudah masuk bulan december...bulan yang paling bermakna buat aku...tengok kalendar kat atas kenapa aku buat tanda heart 21hb...lalalala...itu tarikh annivesery kami...harap2 hubby aku akan sampaikan wishlist aku...Insyaallah...tapi kena tunggu juga hadiah tersebut sebab BONUS...hahaha...

K lah taknak bebel panjang lebar sebab sejak kebelakangan ne aku macam malas nak update blog...huhuhu...

p/s~Aku masih lagi belum sehat...still selesma dan batuk2...uhuk2...

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hahaha slh wish...happy anniversary buat kamu =)

    ReplyDelete
  3. hahaha..apa yg slh a2 ah ;p tenkiu ;)

    ReplyDelete