JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, July 29, 2011

Closed



Aku dah tutup order untuk popia simpul sebab dah full list..taknak ambil banyak order dari orang ramai sebab aku takut tak sempat nak siapkan..ehehe..alhamdullilah atas rezeki yang aku terima dari orang yang dah order popia simpul kat aku..bolehlah untuk perbelanjaan raya nanti..

Thursday, July 28, 2011

Popia Simpul 220gm $6







Bila Ramadhan Menjelma Aku Pun Start Buka Bisnes Kecil2an

Aku bisnes kecik je kat rumah..buat POPIA SIMPUL..ini je yang aku mampu buat untuk menambah pendapatan sedikit..syukur alhamdullilah ada le 3-4orang yang order tuk raya nanti..




Wednesday, July 27, 2011

Baju Baru Buat Anak Dara Ku...

Kemarin i publish baju tidur untuk my lil boy..hari ne i publish baju my doter..my doter ne badan dia cepat tinggi..baju lama memang banyak yang dah tak muat..so nak taknak terpaksa gak i belikan baju baru..kesian juga dia pakai baju tu ulang2..nanti orang kata takde baju..












Semau harga baju2 tu dari $7.90 sampai $9.90..

Tuesday, July 26, 2011

Baju Tidur Baru Untuk My Lil Boy












Beli baju tidur yang simple je..nak beli gap memang tak berbaloi sebab badan zukhri cepat tinggi..beli yang simple pun dah cukup..yang ne murah je..cuma $6.20 je..takyah nak beli baju mahal2..janji ada baju baru..hihihi...

Sunday, July 24, 2011

Gambar semasa suprise birthday my cuzen











Suprise Birthday Party 4 Our Cuzen,Fadzli..

Petang Jumaat aku ngan parent aku dijemput untuk memeriahkan majlis ini..tangah(makcik aku-kakak mak aku)ingin membuat kejutan untuk anak dia yang sulung sempena harijadi..tengok gambar je ye..malas nak buat taip panjang2..hihihi


Sebelum orangramai datang sempat juga pose dalam bilik hotel..



Hanif with afiqah..



Sepupu kecik aku Irfan Rayyan..



Borak2 sebelum birthday boy datang..



Ini dia orang yang dapat suprise birthday dari kami..



Jom makan...



Thursday, July 21, 2011

i Nak Beli Benda Ne..

*gambar ehsan dari google*
















Insyaallah kalau ada rezeki lebih hubby i memang nak belikan iron steamer ne untuk i..senanglah keje aku dan makin rajinlah i mengadap baju2 yang kusut..hahaha..

Umur Setahun Baru Pass Pegang Botol Susu Sendiri..



Sebenarnya dah lama tau i ajar zukhri pegang botol susu sendiri tapi dia malas..sekarang dah masuk umur 1tahun barulah dia nak pegang sendiri tapi kena tengok juga sebab i tak zukhri tersedak susu walaupun dia dah besar..tapi zukhri tetap jadi baby i walaupun dia dah jadi toddler..hihihi

Main Lagi Di Jerudong Playground