JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, October 26, 2011

Dari Baby Ke Toddler-Part 1(Reehan)

Entry ini hanya gambar sebagai kenangan buat anak2 aku..tapi step by steplah..hari ini giliran anak sulung aku dulu..layan!

2month

8month..

8month..

1years old..

2years old

3years old..

4years old..

5years old..

6years old..

dan sekarang 7years old..

Tuesday, October 25, 2011

Kebakaran Dikawasan Barik Polis..



Baru petang tadi ada kebakaran yang teruk..tak jauh dari rumah parent aku..kira jarak 1buah barik..teruk besar tau sampai takleh nak selamatkan semua harta benda dalam rumah..yang sedihnya seorang bapa kecederaan melecur kat tangan n muka..kesian tau..punca kebakaran disebabkan seorang kanak2 bermain mancis hingga menyebabkan kebakaran..aduhai kenapalah tak simpan elok2..bahayakan nyawa!

sampai sini je k sebab masih dalam keadaan sedih :'(



Wednesday, October 19, 2011

Gigih Bersilat Kat Dapur...

Hoi..buat apa bersilat kat dapur??hahahaha...tajuk gempak buat semua terus je buka blog ne kan?...sorrylah..bukan bersilat betul2 pun..aku tengah gigih nak try buat sumting yang sememangnya femes dimana2..kat FB memang ada yang jual tapi mahal banget..
buat apa???? scroll bawah k...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAAA.....................







'PAVLOVA CREAM CHEESE'

Monday, October 17, 2011

Lagi Gambar2 Di Pantai Serasa...

*aku cilok dari fb adik aku intan175*









Our Weekend...

Kemarin petang adik2 aku ajak lepak2 kat pantai serasa..so cakap ngan hubby nak kesana..hubby pun ok2 je..before jalan semua kena tidur dulu..itu memang dah jadi rutin kami sebelum jalan..haha..k lah taknak bebel panjang2..tengok je gambar kat bawah ok..

















p/s=next entry aku upload lg gambar2 kat pantai serasa..nanti aku cilok dari fb adik aku..wahaha..


Tuesday, October 11, 2011

Menu Hari Ini...



Menu utama hari ini IKAN KERAPU MASAK MERAH...aku masak simple je..takde campur buah tomato sebab hubby aku tak minat..korang masak apa??...

My 1st Custard Cream Puff...






Tak cantik..gelap semacam je..tapi rasa tetap sedap sebab creamnya manis..hubby dan anak2 suka makan..walaupun tak menjadi tapi tetap licin..hihihi..