JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, December 23, 2011

Im Vack!

Assalamualaikum semua..wah dah lama sangat aku tak berkarya..ramai ke orang rindukan aku??hahaha..confirm takdelah kan..sapalah saya ini..huhuhu..

Kau pergi mana setelah sekian lama tak update blog..oh aku ada didepan lappy cuma nak update tu macam malas sangat lagipun aku busy sangat dari awal bulan sampailah saat ini..

Aku tak dapat nak taip panjang2 sebab takde idea nak cetak lagi..haha..esok..lusa..tulat..aku akan update k..

Thursday, December 01, 2011

*Bulan Baru~~December



Hari ini sudah masuk bulan december...bulan yang paling bermakna buat aku...tengok kalendar kat atas kenapa aku buat tanda heart 21hb...lalalala...itu tarikh annivesery kami...harap2 hubby aku akan sampaikan wishlist aku...Insyaallah...tapi kena tunggu juga hadiah tersebut sebab BONUS...hahaha...

K lah taknak bebel panjang lebar sebab sejak kebelakangan ne aku macam malas nak update blog...huhuhu...

p/s~Aku masih lagi belum sehat...still selesma dan batuk2...uhuk2...