JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, January 17, 2012

Sudah 1tahun 6bulan

Salam semua..maaflah ye sebab aku tak rajin update blog macam dulu sebab entah kenapa..hari ini pun macam malas nak update tapi aku lawan juga..update pendek je pun ..ehehe..

kemarin my lil boy sudah masuk 1tahun 6bulan(18bulan)..tak terasa begitu cepat masa berlalu..baby yang dulu kecik sekarang dah jadi toddlers pun..makin aktif kesana kemari,suka sangat nyakat abang2 n kakaknya..huhuhu..gambar terbaru harap maaf ye sebab nak tunggu gambar tu upload memakan masa yang begitu lama membuat aku marah membara..tenet hari2 slow daripada siput..huh?!

k lah sampai sini saja..kalau rajin esok aku update lagi..uhuk2!

No comments:

Post a Comment