JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, February 04, 2012

Mula Rajin Update Blog

Wah hebat dalam 1hari aku rajin update blog setelah agak lama aku takde entry. .bukan apa. .sekarangkan aku guna hp je untuk update blog ne. .opera mini dah boleh upload gambar. .tu yg aku suka sebab if guna lappy nak wait upload gambar tu buat aku stress jugak. .kdg2 brukband lembab. .klu guna hp brukband ok je. .

Nak ceta pasal apa ye?. .oh ye semalam aku tak sedar my lil boy tetido. .tp korang tau tak dia tido kat mana??klu nak tengok scroll kbwh ok. .ehe. .
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kesian my lil boy sebab tetido dlm posisi kaki tergantung. .haha. .aku sibuk kat dapur sebab kemas apa yg patot. .rupa2nya dia tunggu aku smpai tetido dsofa. .so sweet. .dh siap keje aku pun pindahkn kekatil dan tido sma2 my lil boy. .


1 comment:

  1. I'm not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back
    later and see if the problem still exists.
    Feel free to surf my web site :: swollen foot and ankle causes

    ReplyDelete