JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, April 17, 2012

^16 april 2012^

AL-ZUKHRI MULTAQEM
Kemarin my lil boy sudah pun berusia setahun 9bulan..21bulan..tak terasa langsung dah makin besar dan makin banyak akal..huhuhu..manja pun berlebihan sampai tak mau orang dekat dengan dia..kemarin dia ada perjanjian timbang berat badan..naik sikit je pun..takpelahkan janji ada naik..nurse pun rasa badan zukhri ada panas sikit so she check temperature 37.2celcius..aku tak rasa pun panas badan dia sampai macam tu..sorry baby mama terleka..kena bagi ubat panadol..aku pun sempat gak timbang berat sekejap n berat aku dah turun jadi 51.2kg..yezza!..

No comments:

Post a Comment