JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, April 18, 2012

^sedih^



9hb yang lepas dapat berita yang sangat sedih sebab harta itu paling berharga sepanjang hidup kami..dulu kami selalu guna bila hendak pergi kemana2..sekarang dah tak dapat pakai lagi..remuk hatiku bila melihat gambar kat atas ini..huhuhuhu..masih lagi menunggu jawapan daripada klaim insuran n kena naik turun mahkamah..sebenarnya adik ipar aku yang pakai kereta kami ini since dia ada attachment kat kuala belait..

Semasa kejadian tu time lampu traffic warna merah dah stop..tiba2 je kereta kami dilanggar oleh kereta belakang n tersadung kedepan n sempat gak terperosok bawah pickup..sebab tu lah cermin kami pecah..bukan salah adik ipar aku tapi kereta yang melanggar kami itu yang salah..owner kereta tu orang cina..memang payah nak berurusan dengan dia sebab banyak sangat alasan dia..kalau di ikutkan memang taknak buat repot polis sebab nak buat hal sendiri tapi entahlah..susah nak cakap..

Bulan 8 kereta mazda kami masuk 12tahun umur dia..dah lama tau kami pakai kereta ne since kami berkawan..huhuhu..tapi nasib baik tak teruk sangat..dahlah taknak sedih2 lagi..cheer up to me ;)


No comments:

Post a Comment