JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, April 03, 2012

^update kejap^

Jap g mau jalan ke kedai tailor mau hantar kain tuk buat baju raya. .macam biasalah tiap2 tahun memang kena hantar and macam biasa jua tahun ini cuma sepasang je. .taknak membazir. .baju tahun lepas pun masih ok tapi kena kempiskan perut je. .hahaha. .tahun ini juga buat baju kurung fesyen. .nasib baik anak dara aku cuma sorang je so bajet tuk kami dua cuma $50. .ok lah kan. .ehehe. .

Tuk baju cara melayu laki aku and anak2 lelaki bulan depan baru beli. .kalau boleh nak beli yang ready made je. .tahun lepas pun ready made juga. .save bajet. .hihi. .k lah nak chaw dulu. .

No comments:

Post a Comment