JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, May 03, 2012

^bulan mei^

Dah masuk hari ketiga dalam bulan mei..sekejap je rasanya masa itu berlalukan..nak buat kerja pun rasa macam tergesa2..walaupun aku seorang rumahtangga sepenuh masa sapa cakap tak banyak kerja n banyak goyang kaki..walaweii..tak betul..banyak tau kerja..ingat senang ke jadi housewife!pening..stress..penat..toksah cakaplah kan..kadang2 aku rehat kejap pun payah sebab my lil boy asyik merengek je memanjang..bila lil boy tido time tu lah aku terkejar2 masa untuk buat kerja..


Masak..laundry..jemur baju..lipat baju..mop lantai..kemas semua bilik..fuh..penat..rumah takdelah besar mana pun..tingkat atas pun takde tapi sudah menjadi tanggungjawab seorang isteri untuk membuat semua itu..tak boleh nak merungut..dah berjanji untuk menjadi seorang isteri yang boleh menjaga anak2..menjaga makan minum suami..menjaga aurat..menjaga rumah..dan lain2 seperti yang tertulis dalam surat(surat kursus nikah)..
gambar semasa nikah 21.december 2003..umur aku 21tahun..still young tapi dah jodoh..hihihi..k lah taknak potpet pagi2..takut ter.emo..papai..

No comments:

Post a Comment