JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, May 27, 2012

^happy birthday^

Buat puteri kami satu2nya dalam family kecil kami..AZ-NAFEESA ELLYSYA yang ke 4tahun..

4tahun yang lepas pukul 12.42 tengahhari lahirlah seorang puteri yang tidak disangkakan kerana aku fikir dapat seorang putera lagi..syukur alhamdullilah..memang sangat happy ketika itu walaupun hubby tiada disisi menemaniku semasa aku melahirkan elly..airmata memang tak henti2 mengalir kerana sudah dapat teman untuk memakai baju kurung bersama2..hihihi..

Semasa elly berumur 1tahun lebih pernah doktor dimuara bagitau elly ada masalah dengan tulang kaki..kami lakibini pun heran macammana boleh sedangkan elok je pun elly jalan..takde pun cacat..kami disuruh bawa ke ripas untuk di x-ray..dah x-ray doktor kat sana bagitau kami takde pun ada masalah dengan kaki elly..ok je pun..hmm..rasa nak terajang je doktor kat klinik muara tu..tapi sabar jelah..
Alhamdullilah semasa dari kecil hingga sekarang elly tak banyak karenah..sekali sekala je datang angin kui kui..macam2 jugaklah dia pinta..huhuhu..sekarang dah masuk 4tahun..bercakap pun macam nenek2 tau walaupun adakalanya slang dia lari..hahaha..belum berapa nak tembus lagi..
Planning kami lakibini nak sambutkan harijadi dia simple je kat rumah orangtua aku..harap2 menjadilah planning kami tu..untuk family2 je..taknak panggil oranglain sebab bajet tak mengizinkan..ehehe..oh ye..elly request nak kek dora untuk kek harijadi dia tapi kalau takde beli kek aiskrim jelah janji kek..hihihi..


k lah..jap g nak buat mini coklet cupcake..papai..



No comments:

Post a Comment