JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, May 28, 2012

^simple cupcake for her^

Kemarin sempena harijadi puteriku Elly..aku pun buat simple cupcake untuk dia..'mini coklet cupcake'..resepi dapat dari cuzen aku d Labuan,Mariam..senang je pun buat cupcake ini n dapat berpuluh cupcake..puas juga anak2 makan...
Petang tu cadang nak hantar cupcake ini kerumah my parent tapi dorang takde kat rumah so hantar ke tempat dorang selalu lepak..tempat tu nanti untuk my parent future house..masih lagi dalam proses..hihihi..
Elly happy dapat cupcake comel tapi dia tetap nak kek harijadi dengan gambar dora..kalau takde gambar dora,princess pun ok..kalau takde juga belasah jelah janji gambar khas tuk girl bithday..ahakz!

p/s:Insyaallah nanti petang nak shopping barang2 untuk sambut bday gurl esok kat rumah my parent..ada BBQ..nyum2..







No comments:

Post a Comment