JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, June 25, 2012

^azeeq with his birthday cake^


Semalam tu aku buat suprise untuk Azeeq..sebab pagi tu dia ada tanya aku buat kek atau tak..tapi aku jawab tak sebab malas..hahaha..

Siap je Azeeq mandi malam aku suruh dia duduk diam2 dekat kerusi..aku masuk dapur n keluar bawa kek..punyalah senyum lebar Azeeq bila dia nampak kek..hihihi..kek simple je pun 'pavlova crem chez'..


Kemudian nyanyi ramai2..kami anak beranak je..hihihi..dah siap nyanyi suruh Azeq potong..selesai..Alhamdulilah walaupun cuma kek..Azeq tetap happy..siap puji lagi kek dia sedap..mestilah sedap kalau aku yang buat khas untuk anak sendiri..

Next entry nanti aku tunjukkan pembuatan 'pavlova crem chez' tapi takdelah detil sangat..k lah nak masak lunch..papai

p/s~Azeq ada tanya aku nak kasi hadih apa..aku jawab tengok jelah nanti..hmm..tengah fikir hadiah apa yang patot aku bagi..huhuhuhu..

No comments:

Post a Comment