JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, June 07, 2012

^samimi sdn bhd,milimewah & giant rimba^

Sambung cerita..lepas je makan d Aneka rasa...singgah jap ke kedai buku Samimi sdn bhd sebab Reehan ada buku yang mesti dibeli..so beli buku,colour tuk Reehan & Azeeq serta A4 kertas berwarna..
Then kami zoom ke Milimewah berakas konon ada kasut sekolah disana tapi hampeh..satu pun takde..aku sempat rembat baju tidur tuk my lil boy memandangkan baju dia banyak yang sendat..
Kemudian ajak Hubby ke Giant rimba..dalam hati berdoa semoga ada kasut sekolah disana..nasib baik ada..so beli dua kasut untuk Reehan & Azeeq..disana aku pun sempat rembat 2lapik bantal besar..cute2 pattern gambar tapi aku main tibai je..huhuhu..ada gambar 'dog' tapi takpelah just cartoon...

di Giant juga aku beli baby bath brand Giant tuk anak2..yelah murahkan..sapa yang taknak beli yang murah sebab kalau beli mahal macam membazir je sebab benda ne cepat abis..tambah2 bila anak2 pakai banyak..huhuhu..harga pun ok $3.99 (rm7) n beli juga shower creme tuk kami lakibini pakai..hihihi..
Dah bayar semua jalan2 jap kat toko2 kecil sebab cari hadiah tuk my mum..beli awal sebab takut bajet lari ;p...so bila dah beli kami pun balik rumah..sampai rumah dalam jam 10.30malam..hihihi..esok nak update pengantin baru aka anak buah hubby aku..k chaw..

2 comments:

  1. More Info

    My web page :: house foreclosure
    Also see my website: jacksonville foreclosures

    ReplyDelete
  2. Air Backyard Noida Well Good quality Flat

    Here is my weblog :: leads for lawyers
    My website lawyer search engine optimization

    ReplyDelete