JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, July 05, 2012

^eksiden kecil^

WARNING!!!! SIAPA YANG TAK BOLEH TENGOK DARAH PLEASE DONT ENTRY!!! 18sx..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Darah siapakah milik diatas ini???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Luka yang tak begitu teruk tapi banyak darah yang keluar..huhuhuhu..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Oh my...my lil boy tadi terhantuk dilantai..tak tau macammana kejadian ini berlaku sebab time tu aku tengah kemas2 rumah..tup2 zukhri menangis..aku tengok memang tak nampak pun darah...lepas itu aku check mulut dia sebab dia tutup mulut dia..huhuhu..banyak darah dalam mulut zukhri..aku lap ngan tisu..entah berapa keping tisu aku pakai sebab darah lebat sangat..bila dah sedikit reda darah dalam tu aku check ada luka kat gusi..nak sapu ubat memang tak dapat..so aku letak ais sekejap..takut luka tu membengkak..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sekarang dia tengah tido..harap luka tu tak teruk..

No comments:

Post a Comment