JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, July 19, 2012

^potong kek & small bbq^

Hari isnin yang lepas 16hb planning nak buat small bbq n semuanya menjadi..hihihi...kami anak beranak je pun sebab bajet kurang tuk panggil family2...just for fun je nak bbq with our kidz...see the picture n read the caption..

take a picture before potong kek...

potong jangan tak potong...suka2 dia je nak potong ;p

arang yang baru mulai dihidupkan...saja je pakai sedikit arang...

sayap ayam & kambing yang sudah di perap ngan halia n sauce barbeque...

yang panas ditengah2 je...udang sengaja diletakkan ditepi...hahaha...

bila ayam dah masak so letak udang ditengah2...

Walaupun simple tapi alhamdullilah kami anak beranak suka...habis licin!...birthday yang tak berapa meriah sebenarnya tapi itulah kehidupan yang tak seberapa yang mampu (bajet non ado)...takkanlah nak sambut dengan meriahnya setiap menyambut birthday...sambut sendiri2 pun terlebih meriah sebenarnya...hihihi...


P/s:- hari ini akan tengok anak bulan...rasa2 nampak ke tak???...just wait n see the result this night...

No comments:

Post a Comment