JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, July 01, 2012

^projek menjahit manik^

Macam biasalahkan bila dah nak puasa n raya..masing2 sibuk nak cantikkan baju raya tapi aku lagi semangat..belum puasa dah sibuk2 jahit manik untuk baju kurung my doter..manik pun simple je pun..janji ada blink2..


Kira oklah tu kan ada manik..daripada takde manik langsung memang macam kosong walaupun pattern kain tu berserabut..hihihi..yang aku jahit tu bahagian tangan dulu..jahit selama 15minit je..yelah kalau dah simple ambil masa yang sekejap je..lainlah kalau jahit bertabur memang ambil makan masa yang agak lama..

Baju raya korang lagi hebat dari aku kan??hihihi..nak tengok nak tengok ;p

No comments:

Post a Comment