JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, July 10, 2012

^thanks hubby^

Thanks hubby sebab belanja kami masa hari jumaat malam untuk our dinner...aku sebenarnya yang teringin sangat nak makan...hihihi...



Nyum3x...sedap hingga mengigit tulang ayam ;p


Beli nasi kosong 6bungkus...


Beli whole grilled honey chicken sebab kalau beli separuh macam tak cukup...so beli 1ekor je terus...dalam gambar tu separuh je aku letak sebab yang separuh sudah selamat masuk dalam perut...hihihi...


Resit pun nak tunjuk ke?? so what!!!...memang sampai hari ini masih lagi terasa kenyamanan ayam itu...ohh...nak lagiiiiiii....hahahaha



No comments:

Post a Comment