JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, July 06, 2012

^yeay!^


Sekarang laptopku sudah berada dirumah 2hari yang lepas...selepas diformat n menunggu giliran selama 4hari baru laptop dikembalikan sebab ramai sangat yang hantar masa promotion hari tu...now wifi pun dah on semula...dulu memang wifi kami tidak mau on sebab tak tau apa puncanya but now dah ok...tak perlu cucuk2 cable lagi...hihihi...

Before ne aku kan pakai laptop adik ipar aku yang skrin memang kecik sangat 11"...now dah selesa tengok skrin 15"...luas sudah pandanganku...hahaha..

K lah nak sambung buat kerja dulu...

No comments:

Post a Comment