JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, August 29, 2012

(mood raya)

Still lagi raya kan?? Rayakan sebulan..hihihi..tapi mood raya kurang sebab ada cerita sebak sikit semasa raya..

Lepas je balik dari miri dalam pukul 8malam masa hari sabtu malam..kami lakibini bawa reehan n azeeq ke emergency ripas sebab dorang dua so weak..yang paling lemah reehan ditambah lagi sakit perut..



Azeeq pulak muntah2..



Jumpa doktor..doktor cakap reehan kena admit malam tu jugak sebab kondisinya terlampau lemah..kena tambah air n bagi ubat..azeeq just tambah air..



Sebelum masuk wad3..reehan direhatkan sebentar dibilik emergency..ramai tau orang yang bertahan..kebanyakkan kes muntah2..huhuhu..



Azeeq tak admit tapi kena habiskan 1pack air..jam 3pagi baru siap..5jam dalam rest room..



Reehan sudah berpindah diwad3..malam tu hubby yang jaga reehan sebab aku jaga azeeq dalam rest room..



Petang pukul 2pm aku n zukhri datang melawat reehan..malam tu aku minta reehan supaya discharge..doktor cakap tak boleh discharge..just home leave tapi kalau ada apa2 kena bawa cepat ke wad3..pagi kena datang tuk check up..aku ok2 je..



27hb..pagi datang tuk check up..alhamdullilah semua ok..reehan pun discharge..memang sangat risau bila anak2 yang ditahan dihospital..tak suka tengok tangan anak2 dicucuk jarum..huhuhu..

K lah taknak sedih2 lagi dah..sekarang anak2 dah sihat..


posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. I'm more than happy to uncover this website. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely loved every bit of it and i also have you book-marked to look at new stuff in your web site.
    My web page: football newspaper articles

    ReplyDelete