JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, August 16, 2012

(sampul raya)



Dah sedia awal untuk anak2 buah dan juga sanak saudara..




Kena prepare awal sebab takut terlupa nak isi..duit dah kumpul dari bulan lepas sebab malas nak tukar duit dibank..huhuhu..

Hariraya tak lama lagi menjelang..korang dah siap ke buat persiapan raya?kalau aku still dalam preparing sebab banyak lagi kerja aku nak buat..untuk anak2 all done..anak2 yang lebih penting sebab doranglah yang akan memeriahkan suasana dihariraya nanti..

K lah..sekadar update je..esok2 aku hapdet lagi ye!!!

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment