JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, October 20, 2012

●jarang●

Dah jarang sangat aku update entry baru sebab takde idea yang datang..kalau update status fb memang selalu..hihihi..

Kemarin kami anak beranak pegi miri..saja2 bawa anak2 makan angin n shopping sket..petukaran duit pun agak lumayan juga..Bnd100 jd Rm248..

Sampai bandar miri langsung je singah ke Imperial hotel untuk isi perut..kami makan d sugarbun sebab aku terliur nak makan nasi ikan goreng sambal..tapi memang hampa sebab nasi sikit je..tak kenyang pun..

Dah siap makan..jalan2 cari barang sampai jam 5lebih kami berada di miri..ngam2 nak balik hujan pun turun..

Sempat beli barang sikit..antaranya


Beg travel..


Bahan2 untuk buat kek

Yang banyak barang anak2 n buah2an..sekarang memang musim buah2an terutamanya raja buah iaitu durian tapi price agak mahal sangat..so pendam rasa nak beli..huhuhu..

K lah setakat update sikit je supaya terisi blog aku..bye..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment