JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, January 21, 2012

Buah Yang Membuat Kita Ketagihan..

Buah apa tu yang buat orang jadi ketagihan?? mestilah buah DURIAN..Raja buah!..sekarang kan musim buah durian..sini durian..sana durian..kat mana2 ada buah durian..minggu lepas aku beli durian seikat $5 tapi isinya tak memuaskan hati langsung..

last2 aku buat tempoyak dicampur ngan udang hidup n lada padi..lagi sodap aku makan ngan nasi panas2..memang berkali2 tau aku makan..hahaha..



Friday, January 20, 2012

Al-fatihah..



(COPY PASTE)
Penyanyi Izwan Pilus atau nama sebenarnya Khairil Izwan Pilus, 32, telah pun meninggal dunia pada jam 6.15 petang tadi (20 Januari 2012) di wad ICU hospital Ampang. Marilah sama-sama kita sedekahkan al-fatihah buat Allahyarham Izwan Pilus. Perkhabaran ini juga telah dikhabarkan oleh adik allahyarham Aril AF di twitter miliknya. Izwan Pilus meninggal dunia kerana mendapat jangkitan kuman dalam darah yang menyebabkan kegagalan organ dalaman.

Happy 1st Birthday Buat Sepupu Kecik..

Semalam aku ngan anak2 datang kerumah my bongsu yang tak jauh dari rumah kami..hubby aku cuma hantar je kesana sebab dia tak sihat..my bongsu mengadakan majlis harijadi anak dia yang paling kecik..MD.IRFAN RAYYAN yang ke setahun..jom layan gambar yang tak berapa jelas sebab aku guna handphone je..tak canggih you!..hahaha..















Thursday, January 19, 2012

My Cheeky Baby

Tadi pagi tenet ok..nasib baik dapat upload gambar..korang rindu tak kat budak tecik ne??korang bolehlah tatap gambar kat bawah ne tapi jangan sampai juling mata sudah..hahaha..













Tuesday, January 17, 2012

Sudah 1tahun 6bulan

Salam semua..maaflah ye sebab aku tak rajin update blog macam dulu sebab entah kenapa..hari ini pun macam malas nak update tapi aku lawan juga..update pendek je pun ..ehehe..

kemarin my lil boy sudah masuk 1tahun 6bulan(18bulan)..tak terasa begitu cepat masa berlalu..baby yang dulu kecik sekarang dah jadi toddlers pun..makin aktif kesana kemari,suka sangat nyakat abang2 n kakaknya..huhuhu..gambar terbaru harap maaf ye sebab nak tunggu gambar tu upload memakan masa yang begitu lama membuat aku marah membara..tenet hari2 slow daripada siput..huh?!

k lah sampai sini saja..kalau rajin esok aku update lagi..uhuk2!

Monday, January 02, 2012

Selamat Tahun Baru



Belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU buat semua kawan2 tak kira dari Brunei n Malaysia..semoga ditahun baru ini kita semua akan menjalani kehidupan yang lebih baik dari tahun2 sebelumnya..ada azam ke?? kalau aku takde kot..hihihi..k chaw..jap gi nak jalan2 with family..bye!