JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, March 31, 2012

^earth hour^



RasaMas sokong Earth Hour 2012



BANDAR SERI BEGAWAN, 29 Mac - Keghairahan Earth Hour 2012 pada 31 Mac ini semakin terasa, dengan semakin banyak syarikat-syarikat di negara ini mengumumkan penyertaan mereka, salah satu daripadanya, restoran RasaMas.

Bagi menyokong kempen dengan tema "I Will If You Will" itu, RasaMas akan mengurangkan penggunaan tenaga sebanyak 90 peratus dengan menutup lampu selama sejam bermula 8:30 hingga 9:30 malam, di ruang makan restoran berkenaan.

Lebih menarik lagi, RasaMas juga akan menawarkan diskaun 30 peratus kepada pelanggan yang menikmati hidangan di cawangan Kiulap mereka, pada tempoh kempen 31 Mac dengan menikmatik pengalaman makan malam dengan diterangi cahaya lilin.

Thursday, March 29, 2012

Tuesday, March 27, 2012

^ke pesta santai muara-part 2^

*live band*


*rumah hantu..tak berani nak masuk..dah dengar suara orang teriak2 kat dalam tu..huhuhu..*

*ular albino..besar juga..nak pegang pun sebenarnya aku takut tapi aku tahan je..umur ular ne dah 2tahun lebih*

*ular entah..hihihi..agresif juga sebab kepala dia macam nak patuk aku*











Bersambung...

Monday, March 26, 2012

^ke pesta santai muara-part 1^

Kemarin kami sekeluarga pergi kepantai muara coz disana ada pesta santai muara..kami jalan kaki je tuk sampai disana sebab pantai tu ampir je ngan rumah kami..dibawah ada beberapa gambar untuk tatapan semua..hihihi..




*disini tempat untuk membeli tiket2..*

*gecko*

*aku sempat bergambar wit gecko..tajam tau kuku dia..nasib baik tudung aku tak rosak..huhuhu*

*iguana hitam*

*anak burung hantu*

Bersambung......

Sunday, March 18, 2012

^orang baru^

Congratz buat adik ipar aku atas kelahiran anak keduanya baby boy pada 13.03.2012 yang lepas..berat baby masa lahir 2.8kg..rindu nak pegang baby pun dah tercapai..hihihi..

cute tak??..


adik ipar aku*gambar cilok dari fb*

Friday, March 16, 2012

^teringin^

Hati memang teringin sangat nak gadget dibawah ne..tapi tu cuma angan2 belaka..huhuhu..sabar jelah :(

SAMSUNG i900 OMNIA


SAMSUNG GALAXY ACE S5830


SAMSUNG GALAXY ACE2

^ini je kemampuanku^


cuma ini je yg aku pandai..nak buat rambut cantik2 memang bukan kepandaian aku..simple2 bolehlah..nasib baik anak dara aku sorang je..hihihi..kalau ramai mau tersimpul rapi segala urat2 ditanganku..wahahaha ;p

Thursday, March 15, 2012

^datanglah kerestoran kecik aku^

inilah rupa kedai makan aku ;p


rupa dapur aku yang simple..


pelanggan tetap aku yang datang ulang alik ;p


luas juga tanah yang aku beli..hihihi..

P/S;ada yang sudi jadi neighbour aku pls add my fb (mummy sii raez)..jgn malu2 tau ;p

^happy birthday^

Kemarin bapa aku dah pun masuk umur yang ke54tahun..semoga allah melanjutkan usia bapa..dimurahkan rezeki..sentiasa ceria disamping keluarga..Amin..kami buat acara kecil2an saja..







Saturday, March 10, 2012

^macam anak cina ke?^


Takde kot...rambut je gaya cina...ehehe..aku saja2 nak buat rambut macam tu..lagipun aku baru je gunting rambut depan tu sebab rambut depan dah panjang menutup matanya so guntinglah jawabnya..haha..

Hajat hati nak buat rambut elly macam gambar2 dibawah ini tapi mampukh aku??huhuhu..



^tembak guna senapang panjang^


Hahaha..pasti anda pun tergelakkan tengok gelagat anak aku ne..topi haji tu dia suka sangat pakai..kalau aku lepaskan dia marah..alahailah anak..hihihi..

^tahniah buat tebuan Brunei^