JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, September 25, 2012

☆Innallilah☆

Al- Fatihah...

Bapa mertua aku telah pergi untuk selama2nya..semoga rohnya dicucuri rahmat..Amin..

P/s~ masih dalam mood terkejut :'(

posted from Bloggeroid

Monday, September 24, 2012

Tuesday, September 18, 2012

☆simple birthday cake☆







Birthday cake for our son,Al-izzul fareehan..my homemade chez cake..

posted from Bloggeroid

☆selamat ulangtahun☆

Buat anak sulung kami,AL-IZZUL FAREEHAN BIN ERWANDY YG KE 8 TAHUN..semoga sihat2 selalu..rajin2 belajar..menghormati orangtua..menjadi anak yg soleh..Amin..

Sekarang aku tengah baking kek chez sempena bday reehan..buat yg senang2 je jnji ada kek tuk dia..k lah..nak masak tuk lunch..



posted from Bloggeroid

Tuesday, September 04, 2012

★semangat yang datang★



Dah lama aku tak memanaskan oven sejak puasa.memang malas sangat nak baking2.padahal simple je pun.kek raya pun aku beli dari online fb tapi tak memuaskan langsung.

Yang aku tayangkan ini pun masih lagi panasss.esok pagi baru potong.biar sejuk supaya cream chez keras sikit.kalau cair memang tak sedap.k lah.nak tidur.mata dah ngantok sangat2.papai..

posted from Bloggeroid