JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, October 30, 2012

●akhirnya aku berjaya●

Semalam gigih buat custard cream puff..1st adunan memang gagal total n dah masuk dalam sampah pun..2nd buat dengan penuh yakin n semangat akhirnya berjaya juga..fuh..kalau tak berjaya memang membazirkan bahan2..hihihi..





Rasa pun lembut je dimulut n sedap..intinya aku campur jem nenas sikit..sedapp..anak2 pun suka n sekejap je dah licin..

Nanti aku nak buat semasa tahlil 40hari arwah bapa mertua aku..tak terasa begitu cepat masa berlalu..Al-fatihah..

posted from Bloggeroid

Thursday, October 25, 2012

●funland hua ho●

Dah lama simpan gambar2 dalam draft..agak2 dah 2minggu kot terperap..takpelah..nak publish juga..
































posted from Bloggeroid

Monday, October 22, 2012

●askar singapore●



Tangah(kakak mak aku) aku yang gelar zukhri macam askar singapore..nak gelak pun ada..tak sesuai tau jadi askar..tengok jelah gambar dibawah kenapa tak sesuai..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Hahaha..senyuman yang buat aku gelak sebab terlampau lebar senyumannya..

posted from Bloggeroid

Saturday, October 20, 2012

●jarang●

Dah jarang sangat aku update entry baru sebab takde idea yang datang..kalau update status fb memang selalu..hihihi..

Kemarin kami anak beranak pegi miri..saja2 bawa anak2 makan angin n shopping sket..petukaran duit pun agak lumayan juga..Bnd100 jd Rm248..

Sampai bandar miri langsung je singah ke Imperial hotel untuk isi perut..kami makan d sugarbun sebab aku terliur nak makan nasi ikan goreng sambal..tapi memang hampa sebab nasi sikit je..tak kenyang pun..

Dah siap makan..jalan2 cari barang sampai jam 5lebih kami berada di miri..ngam2 nak balik hujan pun turun..

Sempat beli barang sikit..antaranya


Beg travel..


Bahan2 untuk buat kek

Yang banyak barang anak2 n buah2an..sekarang memang musim buah2an terutamanya raja buah iaitu durian tapi price agak mahal sangat..so pendam rasa nak beli..huhuhu..

K lah setakat update sikit je supaya terisi blog aku..bye..

posted from Bloggeroid

Wednesday, October 03, 2012

●selamat pengantin baru●

Buat adik aku..nuratiqah dengan pasangannya tasim..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Mereka telah pun selamat disatukan pada 28 september..majlis berbedak pulak malam minggu 29 september..majlis bersanding 30 september..Alhamdullilah semua majlis dengan lancar..

Hari ini pengantin baru akan bertolak ke kuala lumpur..huneymun disana..syoknyee..k lah jom tengok gambar yang sempat disnap..



Wajahku yang pucat..huhuhu..bergambar semasa majlis berbedak..


Tengah menunggu pengantin lelaki tiba..


Bergambar ngan adik beradik..


Kami sekeluarga..

Tu je yang ada dalam samsung noteku..memang tak banyak yang aku snap sebab anak aku zukhri tak sihat masa tu..so kureng gambar pengantin..takpelahkan janji ada gambar..

P/s~harap korang faham kenapa aku jarang update entry :(

posted from Bloggeroid