JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, December 17, 2012

♡ada extra time♡

Bila dah ada extra time,mood baking pun datang..

kek crem chez malteser


kek crem chez




Saja nak buat kek untuk dimakan semasa hi-tea or malam..crem chez aku letak tebal supaya crem cheznya terasa banget..hihihi..

posted from Bloggeroid

Saturday, December 15, 2012

♡buat tempoyak♡

I love tempoyak very much..

sebelum menjadi tempoyak...


dah jadi pun...

before makan aku suka di tumis dulu bawang besar yang dihiris dadu..campur udang yang dihiris kecil..baru masukkan tempoyak..sedap hingga menjilat pinggan u noe..hihihi..

entry ringkas hari ini *^▁^*

posted from Bloggeroid

Friday, December 07, 2012

♡kek keju♡

Selamat pagi semua bloggers..

Pagi tadi bekfaz makan kek keju..guna tepung keju je pun brand nona..





posted from Bloggeroid

Thursday, December 06, 2012

♡bengkak d luar telinga♡

Tadi bawa azeq keklinik jumpa doktor..Doktor india cakap jangan sentuh n picit..dalam hati aku memang tak berani nak picit kalau disentuh lembut pun azeq meraung kesakitan..kesian..



Dah sapu ditempat yang bengkak..dah bagi makan ubat antibiotik..kalau panas terus bagi ubat panadol..harap2 kempislah bengkak itu..

posted from Bloggeroid

♡emergency♡



Japgi mau bawa azeeq ke klinik sebab dia ngadu sakit..hope semua ok..

posted from Bloggeroid

Monday, December 03, 2012

♡sukses♡






Alhamdullilah..berkali-kali aku try akhirnya aku berjaya..

posted from Bloggeroid

Sunday, December 02, 2012

♡hampa hatiku♡

Kenapa?????

Aku hampa sebab...........................................




Durian crepe ku tak menjadi..sedih yang teramat sangat..huhuhu..tapi takpe next time mau try lagi sampai dc menjadi..

posted from Bloggeroid

Saturday, December 01, 2012

♡bulan december♡

Assalamualaikum..

Dah masuk bulan baru..bulan terakhir untuk tahun 2012..bulan ini adalah bulan teristimewa bagi kami suami isteri kerana 21.12.2012 adalah tarikh ulangtahun perkahwinan kami..

Tak sabar tunggu nextweek coz mau jalan2 ke Limbang Sarawak..beli barang sekolah anak2 disana sebab harga murah banget..hihihi..

Ada yang rindu ngan budak bushuk aku ke?sekarang dah makin demanding okey..huhuhu..



Pakai baju jubah konvokesyen abang azeeq..

posted from Bloggeroid