JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, February 11, 2013

{Jalan-jalan makan angin}

Tadi Bawa Anak-anak Jalan Main Uni Arcade di Hua ho tanjung bunut..dari rumah sampai sana cuma 20minit kalau tak jamming..



Masing-masing pilih nak main apa..Zukhri dah tentu pilih kereta gerak kiri kanan..1token je pun..

Elly pulak main kereta bumper car tapi hampeh semua dia langgar..dah namanya bumper car mestilah main langgar-langgarkan..hihihi..

Azeeq suka main hempas ketam guna tukul besar..sebab apa??..sebab boleh dapat banyak tiket..hahaha..

Reehan pun sama jugak main hempas ketam..hempas buaya pun ada..

Tadi tukar token $20..abis dorang bantai..takpelahkan untuk anak-anak jugak..duit boleh dicari lagi..ahai..

Lepas je dari uni arcade..aku cadangkan beli makanan tapau je sebab tak larat nak bawa anak-anak makan kat luar memandangkan time tu jugak tiba-tiba my hubby sakit pinggang..



Tapau variety bucket je..harga $23.50..kenyang jugaklah kami anak beranak makan..ada lagi tinggal 2ketul ayam..hihihi..

Tadi sempat jugak aku beli barang baru untuk didapur..esuk jelah aku bagitau k sebab kepala dah tingtong..pening..papai..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment