JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, March 16, 2013

{Chefville}

Game online facebook yang baru je aku main dua hari lepas..aku memang suka main game yang ada cafe..hihihi..



Itu chef aku..



Inilah rupa restaurant aku yang baru je buka dua hari lepas..dah level 7..



See..ramainya orang beratur nak makan di restaurant..jiran aku tak ramai sebab takde sapa pun main game chefville..mungkin sebab dorang tak minat kot..

Sapa2 yang main game chefville ne..korang add fb aku iira onefivesix jamizan..boleh kita saling tolong menolong..hihihi..

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. ena jarang dpt main games...sempat update blog jea ehehe

    ReplyDelete
  2. ira dh lama tak main game online gara2 lappy rosak..bila dh ada lappy baru dpt main game online..hihihi..klu ena main game chefville jgn lupa add tau ;)

    ReplyDelete
  3. Hey there are using Wordpress for your
    blog platform? I'm new to the blog world but I'm
    trying to get started and
    set up my own. Do you require any coding knowledge
    to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!


    Also visit my homepage; View here
    My site :: View here

    ReplyDelete