JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, March 28, 2013

{Jalan shopping}

Lepas je Reehan balik sekolah ugama we ols gerak terus pergi shopping..sebenarnya aku nak cari baju kurung untuk aku pakai time adik ipar aku nak kawin nanti..baju kurung warna ijau..



So mula2 we ke giant rimba nak tengok baju kurung ada kat situ atau tidak tapi satu pun takde..hampeh..

Pastu ke hua ho manggis nak cari beg sekolah Reehan yang baru sebab yang lama dah rosak..padahal baru je pakai 3bulan..beg dah wat hal..takpelah..cari beg yang tahan lama..dah dapat beg sekolah Reehan tiba2 aku tertengok beg travel..warna pun cantik..kalau pergi mana2 macam ke limbang or miri memang sesuai..



Dah siap shopping perut terasa lapar so tapau jelah Kfc..abis cerita..hahaha..


posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment