JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, March 20, 2013

{Ke waterpark}

Pukul 10pagi nanti kami akan bertolak untuk pergi ke waterpark lumut..maybe ambil masa selama sejam untuk sampai ketempat tu..

Anak2 semua dah excited..aku bawa adik beradik aku yang lelaki juga sebagai peneman kami..kalau kami anak beranak je confirm macam boring..hihihi..

Semalam semangat dah packing segala baju2 untuk dibawa nanti..

Kat bawah ne gambar waterpark yang aku dapat dari gugel..









Nampak macam seronok je kan?hahaha..aku yang lebih teruja sebenarnya mengalahkan anak2..wakaka..takperlah..sekali sekalakan..

Oh ye..tadi sempat buat seluar berenang ala2 muslimah gitu..pandai ke??takdelah..sebenarnya aku just tambah skirt mini je pun..jahit dekat seluar..nak tengok ke??




Ok ke??oklah lan janji dapat tutup bontot aku ne..hahaha..k lah kena chaw dulu..papai..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment