JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, April 02, 2013

{Maajum anggun bistari}

Rasanya dah ramai yang tau maajum anggun bistari ne apa??so takyah nak cerita banyak2..ira baru je makan selama sebulan..perubahan tak banyak sebab masih baru lagikan..tapi ira relize yang selama ne badan belakang ira yang sememangnya sakit akibat masuk angin tu dah ilang..tak perlu massage lagi dah..Alhamdullilah..





Botol sangat kecik..nak cari pun memang susah..kalau kat facebook memang banyak yang jual tapi malas sangat nak meetpoint bagai..beli direct lagi senang..nasib baik ada jual di booth dalam kedai giant rimba..


Lagipun memang sesuai juga untuk family planning..so kena ikut aturan kalau nak makan maajum anggun bistari ne..sekarang pun purata makan aku agak bekurang..tak tau kenapa..macam auto je tiba2 perut kenyang..padahal makan nasi tak sampai pun dua senduk sudu besar..baguslahkan dapat juga turun berat badan aku ne..haha..


P/s~tetiba je rajin update n3 arini..hahaha..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment