JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, May 02, 2013

{Kesukaan anak-anak}

Feberet anak-anak ketika lapar dan ketika aku rajin membuat..hihihi..


Ye..anak-anak aku suka sangat makan sushi..bila anak-anak suka makan terpaksalah aku merajinkan diri kedapur membuat sushi yang bukan mudah nak buat..kelam kabut juga sebab bila anak-anak tak sabar nak makan..makanya ada juga sushi yang cacat rupanya..hahaha..takpelah janji ada rupa sushi..bila anak-anak suka makan aku sebagai ibu memang happy tengok anak-anak berselera makan sushi..sushi pun kenyang juga sebab sushi kan dari nasi..aku mix beras pulut ngan beras wangi..sebab apa aku pakai dua beras..supaya  nasi tak lembut..kalau guna beras pulut memang agak lembik..nanti susah nak gulung..ok..later aku update lagi tentang kerajinan aku membaking pulak..hihihi..

No comments:

Post a Comment