JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, June 25, 2013

{Setelah 10hari bercuti}


Anak2 sudah pun kembali bersekolah seperti biasa..selama bercuti sekolah hanya azeeq yang bermalam selama 10hari 10malam dirumah my parent aku..almaklumlah anak2 aku bercuti selama 11hari daripada tarikh dorang bercuti..hahaha..bila dah start sekolah selepas bercuti memang agak liat nak bangun pagi..memang kena gerak kuat badan mereka berdua sebab nyenyak sungguh tidur..

Oklah setakat ne je aku nak ceritas sebab aku nak try resepi baru tapi memang dah lama orang buat..hahaha..nak tau apa..nanti aku bagitau ye..bye..

No comments:

Post a Comment