JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, June 29, 2013

{Subuh}

Gila ke apa update entry subuh2 jam pukul 3 pagi..huhuhu..entah kenapa aku langsung tak boleh tidur..takkan sebab teruja nak pergi ke limbang..tak patut..adakah sebab tadi petang aku tertidur selama tiga jam that y i cant sleep..

Hadoi..mata aku memang dah ngantok sangat2 tapi hairan bin ajaib sebab tak dapat tidur..

Jam 6 pagi kena bangunkan anak2..bagi mandi..breakfast..then off ke limbang..aku ada masa 3 jam untuk tidur..huhuhu..pliss lah eyes..i need energi ok untuk jalan nanti pagi..

K lah nak try tidur..sebelum tu kena kira berapa ekor kambing biri2 yang ada..papai..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment