JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, July 29, 2013

{Buy 1 free 1}

Hari sabtu lepas shopping barang raya..takdelah shopping sakan just beli apa yang perlu dibeli saja..

Hajat nak beli karpet..mula2 decide tengok harga kat khan's carpet di kiarong..ada promo buy 1 free 2..semua cantik2 belaka tapi harga lagi cantikk kau..tak mampu hokeyy :p

Kemudian ajak hubby tengok karpet di batu besurat..nasib ada yang murah n cantik dimata aku..bagi orang aku tak tau lah kan..beli carpet biasa..jenis nipis n ringan..harga pun ok $99..buy 1 free 1..







Pilih warna coklat sebab rumah aku banyak warna coklat..hihihi..cantik tak??bagi aku memang cantik n i luv it :)

Okeylah kena chaw dulu sebab mau simpul popia..papai..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment