JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, August 31, 2013

{Menghadiri majlis harijadi}

Kemarin kami ada jemputan harijadi anakbuah sebelah my hubby di miri..flat yang betul2 sebelah imigresen miri..

Pagi tu bertolak dari rumah jam 8lalu..sampai di imigresen pukul 11lalu..panjang que yang membuat aku ngantok..huhuhu..



Dekat sejam tau kami nak lepas dari que ini..sampai kat miri kami singah jap ke bolevard miri sebb nak beli line my celcom untuk kontek ngan mertua..

Actually ada sedara mak mentua yang baru meninggal tapi tak ingat jalan pulak sebab jalan dah banyak berubah..huhuhu..

Jam dua petang baru kami keflat imigresen miri..masa kami sampai disana.belum.ada yang datang pun..hihihi..so kami dihidangkan dengan mi laksa sarawak serta hidangan yang lain..semua sedap2..




Ini haziq yang menyambut ulangtahunnya yang pertama kemarin..mula2 dia tak mau langsung dipegang..last2 bila enjin dah panas baru dia mau..hihihi..




Duit raya anak2 kemarin..alhamdullilah rezeki anak2..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment