JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, September 28, 2013

{Bila terliur}


Bukan orang yang mengandung je boleh mengidam ok..orang macam aku pun suka sangat mengidam tau..oleh sebab aku tak pandai buat kuih pau..so beli saja kat kedai..harga pun murah..


Aku suka rasa bbq chicken..sedapp sangat2..

Inti yang agak padat..anak2 aku pun suka sangat makan sampai berebut anak beranak..hahaha..

*p/s~Jap g mau out-ing dimalam minggu..mau round2 bandar sebab arini kami last kebandar..esok perayaan sempena harijadi Sultan akan berakhir..sebab anak2 school keesokkan harinya so kami pergi malam ini..nak cuci mata tengok barang..kalau ada cantik dimata baru aku rembat..wakaka..



No comments:

Post a Comment