JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, November 27, 2013

{At ward 12}

Sambung entry yang lepas..sampai d wad 12 terus masuk dalam bilik rawatan.menunggu doc selama 15minit baru kena check up..lepas tu doc buat pap smear kat bawah n bagitau memang banyak sangat bleeding dalam tu..lepas tu doc seluk guna tangan n tekan ari2..huhuhu..

Lepas je kena seluk doc cadang nak buat ultrasound..so pakai pad terus masuk kebilik ultrasound..dah check semua doc bagitau kantung memang ada tapi baby takde.sedih memang sedih tapi aku hanya mampu berserah dan pasrah..doc bagi masa seminggu untuk tengok perkembangan samada baby ada atau dah gugur dengan sendirinya..doc bagi perjanjian 20hb november untuk datang balik buat ultrasound..

Balik rumah rasa lemah sangat..hubby pun sedih bila dengar berita tu n cakap "takpe,mungkin itu bukan rezeki kita..sabar ye"..aku hanya mampu berdiam..

Later aku sambung lagi ye..chaw!

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment