JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, December 31, 2013

{Limbang-temburong-sundar lawas}

Kemarin pagi pukul 6pagi dah bangun..kejutkan anak2 suruh mandi..dah siap semua kami bertolak kerumah mertua aku sebab mum in law aku ikut..kami tolak dari rumah mertua pukul 8lalu..kami sampai sana pukul 9lalu..kejap je kat imigresen coz kereta tak panjang..relax..sampai d limbang kami singah tukar duit dulu..kemarin Bnd100-Rm255..kami tak tukar banyak sebab dah ada duit lebih semasa kami ke miri..pastu kami ke public bank sebab mil aku nak ambik duit..dah siap semua kami terus zoom ke temburong..konon2 nak ke mini zoo tapi hampeh tak buka langsung..hmm..oklah aku tempekgambar ngan caption je ye..maaf ye gambar tak tentu susun..hahaha..


Ehan n Elly d kilang pasu...
Dalam kereta...
Semasa d awat-awat sundar lawas...

D tamu temburong...
Menunggu mil ambil duit d public bank...
Jambatan temburong yang sudah siap...
Jambatan temburong yang tak berapa panjang..
Semasa d tamu temburong..
D rumah sepupu mil d sundar lawas..
Sempat lagi tidur drumah nenek anjang..
Yang ini pulak d kilang pasu sebab mil nak beli pasu..
Ok habis dah cerita..hahaha..


No comments:

Post a Comment