JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, June 25, 2014

Berbadan dua

Sekarang usia kandunganku sudah pun masuk 4bulan.Alhamdullilah syukur.mual2 still masih ada walaupun tak seberapa.selera makan masih lagi belum naik.berat pun makin turun lately ne.takpe next2 month berat akan bertambah dengan jayanya.

Actually tak sangka i peknan again.8th april tunggu period datang tapi tak kunjung tiba.hati rasa terpanggil2 untuk cek urine test kat rumah.tup2 naik dua line.

Again peknan after 5month keguguran.agak scary jugak sebab terlalu awal untuk peknan lepas tu.tapi tawakal jelah.

Dah 4 bulan i masih belum dapat merasakan my baby moving inside.still earlier kot.hihi.tak sabar nak rasa baby tendang2 kat dalam tu even ini anak yang ke6.termasuk yang keguguran haritu.

Next month 12th july i ada appointment macam biasa cek berat,urine test n cek dengupan jantung baby.tak sabar nak tunggu date tu.i pun tak sabar nak buat ultrsound.harap2 lepas appointment nanti akan diberikan tarikh tuk ultrasound baby.

Oh ye tak lama lagi kita umat islam akan menjalani ibadah puasa.harap2 i dapat bertahan tapi tengok keadaan jugak.sekarang perut sentiasa lapar dalam 3jam sekali.sekarang pun perut berbunyi minta d isi.ahai nak taknak kena isi jugak sebab bukan i yang lapar tapi baby yang lapar.hahaha.

Okeylah kena pergi dulu.bye..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment