JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, June 28, 2014

Ke bangunan kementerian

Bulan lepas bawa anak2 kesana untuk mengambil gambar dengan macam2 pameran.simple je sebenarnya pameran yang ada.janji dapat bawa anak2 kesana.



Theme park.harga tiket $2 seorang tapi macam tak berbaloi sangat.ingatkan tempatnya luas.luas lagi ruang tamu aku.huhuhu.



















Itu je yang ada dalam theme park.sedih.

Kemudian kat luar juga ada permainan.reehan n zukhri request nak main.1 permainan kena bayar $1.







Reehan dapat hadiah set pencil sebab dapat menumbangkan 5tin.zukhri pun dapat hadiah lollipop sebab dapat menumbangkan 3tin.hahaha.

Okeylah.nanti aku sambung ye sebab banyak sangat gambar.hihihi.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment