JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, June 26, 2014

Menyambut belated birthday ellysya

1hb yang lepas aku mengadakan birthday party ellysya kecil2an je tuk family jamizan.sebenarnya ellysya birthday 27hb tapi d sebabkan masa tak sesuai nak menyambut so delay jelah.janji dapat sambut birthdaynya.hihi.



Bouncer hello kitty yang ellysya idamkan.



Birthday girl



Seronok tengok anak2 main.mak2 serta bapa2 pun asyik bermain.haha

Tengahari tu rehat kejap isi perut makan nasi ayam yang mak aku masak.sedap sangat2.pastu dalam pukul 2 lebih anak2 bermain bouncer lagi sampailah ke petang.puas betul anak2 bermain haritu.

Malam pulak seisi potong kek.



Kek iskrim simple je tuk birthday girl.janji ada kek.haha



Bergambar sebelum tiup lilin



Kenapa ellysya menangis.terharu ke??..



Tiup lilin sambil diperhatikan oleh cuzen2nya



Potong kek



Ellysya bergambar dengan hadiah yang diberikan oleh auntie2nya.suka dia dapat banyak hadiah.hihi



See..hadiah ellysya kebanyakkannya hello kitty.

Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar walaupun tak seberapa mana pun.janji ellysya senang hati.selesai.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment