JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, July 05, 2014

Menyambut birthday azeq yang ke8 tahun

Kami anak beranak je pun sebab takde bajet nak sambut ramai2.aku buat makanan pun janji ada je.kek birthday aku buat simple.



Aku buat pavlova then topping macam biasa guna cream cheese.nak lukis gambar spiderman tapi nampak macam muka alien.lantaklah.



Yang ini shepard pie



Simple cupcake with icing sugar



Buah coktail



Gummy bear



Coklat



N stick candy



Aku buat suprise untuk azeeq.bila dia masuk je mulut senyum lebar.terus kami nyanyikan lagu happy birthday untuk dia.hubby takde masa tu sebab hubby kerja.



Tiup lilin smiley



Seisi potong kek



Pastu makan



Shepard pie aku buat berlapis.bawah aku letak ubi.lepas tu letak daging cincang.atas aku tutup lagi dengan ubi.last aku tabur cheddar cheese.

Aku bagi azeeq beg sekolah je sebagai hadiah.hihihi.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment